АНГЛИЙСКИ ОНЛАЙН С КВАЛИФИЦИРАНИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ-НОСИТЕЛИ НА ЕЗИКА ОТ МАЛТА.

√ ГРУПОВО ОБУЧЕНИЕ – всеки ден урок от 40 мин.

нива: Beginner (A1)-начинаещи, Elementary (A1 – A2), Pre-intermediate (A2 – B1), Intermediate (B1), Upper-intermediate (B2),  Advanced (C1)

Онлайн курсове по общ английски за тези, които желаят да учат от дома в занимателна и интерактивна виртуална класна стая. Нашите онлайн уроци се провеждат чрез приложението Zoom като групова сесия, за студенти от цял свят. Това е едно наистина интересно изживяване.

Учебникът, който се използва е Outcomes (National Geographic / Cengage).

По време на всеки един 40-минутен урок основният фокус е определена езикова тема, водеща към надграждане на комуникативните Ви умения. Езиковите часове се провеждат от квалифицирани преподаватели, носители на езика. По време на всеки учебен час преподавателят ще ви предразположи към разговор на английски, ще ви насърчава, като ще коригира грешките ви, произношението и ще ви дава насоки, как да подобрите езиковите си  компетенции.

От учениците се очаква да изпълняват домашни задачи ежедневно, за да преговарят и усвояват всичко, което са научили в час. Работата по време на тези наситени с информация сесии е едновременно ангажираща и стимулираща. Обучаващият се остава удовлетворен от езиковата практика, зареден с нови знания и желание да продължи.

 

√  ИНДИВИДУАЛНИ ОНЛАЙН УРОЦИ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

Индивидуалните уроци предлагат на учениците възможност да направят обучението си по-фокусирано и съобразено с техните нужди. Чрез индивидуалния урок учениците разполагат изцяло с вниманието на учителя, който ще определя темпото на обучението съгласно възможностите на ученика и ще се съобразява с темите за упражнения според интересите на ученика. Обучението се провежда според свободното време на обучаемия, който определя интензитета на езиковия курс.

ЦЕНА НА УЧЕБНИК-електронен     Outcomes (National Geographic) – 60.оо лв.

 

Езикови Курсове в Малта и онлайн с център за чужди езици ОКСИНИЯ

e-mail: oksinia.school@gmail.com; website: http://oksinia-bg.com; тел.: 0887 888 399