Условия за участие и регламент

Условия за участие и регламент 2019-02-14T21:18:16+00:00

Условия за участие в ОЛИМПИАДАТА:

  1. Регистрацията трябва да се направи най-късно 15 дни преди обвявената дата на Олимпиадата при учителя по англ.ез. или в Център Оксиния.
  2. Всеки участник да предаде Информирано съгласие , попълнено от Родител , мин. 1 седмица преди избраната дата. Същото се предава на преподавателя по чужд език в училище, който поддържа контакт с координатора от Оксиния
  3. Олимпиадата се провежда на територията на ЕЦ Оксиния. Адрес:    ж.к.Младост-3, бул. Александър Малинов № 57  ( 2 мин. от метростанция Ал. Малинов, 3-етажна къща до пицария Дон Домат)

РЕГЛАМЕНТ НА ПРОВЕЖДАНЕТО на ОЛИМПИАДАТА:

  •    Учениците-участници в Олимпиадата трябва да се явят в Център за чужди езици Оксиния, на избраната дата и час (заявени предварително) мин. 10 мин. преди стартовия час.
  •   Позволено е носенето на химикал, молив, монолингвистичен речник (англо-английски), същия ще бъде предоставен за свободно ползване и от Център за чужди езици Оксиния.
  •  Времето за попълване на теста е 120 мин., а за високите нива (В1-С2)-150 мин.
  •  Участникът ще има правото да напусне стаята по-рано от обявеното време, като часът на предаване на работата ще бъде отбелязан и използван при наличие на равни резултати между конкурентни резултати.
  • След изтичане на регламентираното време участниците са длъжни да предадат работите си .
  • Всеки участник ще получи тест, съответстващ на нивото му, определен от преподавателя му по англ.ез.
  • По време на провеждането на Олимпиадата ЕЦ Оксиния подсигурява достатъчно количество педагози, които ще се грижат за спокойствието и благоприятната обстановка в учебните зали. Помещенията на ЕЦ Оксиния са под постоянен видеоконтрол.

При невъзможност ученикът да се яви на заявената дата и час, настоятелно ви молим да  уведомите Център за чужди езици Оксиния.  

Телефони: 02/8762221       02/9744471      e-mail: oksinia_school@abv.bg

 

error: Съдържанието е защитено!