общ Английски        Бизнес Английски       Разговорен Английски         Подготовка за изпити

Езикови курсове в Малта

Малта е страна с мек средиземноморски климат, изключително богато културно наследство и гостоприемно англоговорящо население, което я прави атрактвна дестинация за езиков курс съчетан с изпълнена с емоции ваканция.

Обучението

Предлагаме Ви курсове по английски език на 6 нива: Beginner (A1), Elementary (A1 -A2.), Pre-intermediate (A2. – B1), Intermediate (B1), Upper-intermediate (B2) and Advanced (C1). Избирате и дали курса да е – общ английски, бизнес английски или за специфични нужди. Цените са на човек за една седмица. Курсовете стартират всеки понеделник и влючват 20 учебни часа на седмица. Учебните часове са с продължителност 45 минути и се провеждат в сутрешните или следобедни часове. В края на курса получавате сертификат за участие. Входящ тест за определяне на нивото се държи онлайн преди заминаването.

Свободно време и културна програма

С топлия си климат, къси разстояния и богато културно наследство, Малта предлага разнообразни занимания за пълноценно запълване на свободното време. Дали ще изберете гмуркане, ветроходство, уиндсърф, една от многообразно предлаганите екскурзии на острова или просто да релаксирате на плажа, зависи само от Вас, но със сигурност ще успеете да съчетаете полезното с приятното.

Настаняване
Престоят Ви в Малта може да бъде в приемно семейство, самостоятелен апартамент или 3, 4, 5 звезден хотел. Свържете се с нас, за да Ви предложим подходящ вариант за настаняване и занимания за свободното време.

Пълна информация и цени за предлаганите курсове ще намерите ТУК. 

ДИПЛЯН С ПОДРОБНОСТИ НА АНГЛИЙСКИ

Свържете се с нас или направете онлайн регистрация за да ви предложим най-удачните за вас варианти за езиковия ви курс и престой в  Малта.