Само споменаването на думата „учене” и то през лятото, може да развали настроението на всяко хлапе. Но опитайте да добавите „летен лагер на море, в друга страна”, веднага ще събуди любопитството и ентусиазъма на вашето дете. Ако желаете вашето дете да освежи и подобри знанията си по чужд език с удоволствие, без постоянно напомняне, да опознае нова държава, да се сприятели с деца от други националности, с които ще може да общува само на английски и да се завърне у дома препълнен с нови впечатления – изпратете го по време на ваканцията на езиков лагер в Малта.

Защо в Малта?

Малта е остров с уникално географично разположение, мек средиземноморски климат, богата история и исключително дружелюбно англоезично население – най-удачното попадение за перфектна ваканция на вашето дете. Нулевата престъпност, малката площ, където просто не може да се загубите, превръща тази страна в уникално място за детски лагери. В допълнение към това са най-добрите езикови училища, работещи по британската образователна система, опитни педагози (задължително лицензирани от държавата), разнообразие от програми и с 30-40% по-ниска цена за обучение, отколкото в другите европейски страни – това е формулата за привлекателността на Малта за детски курсове.

Езиково обучение

Курсовете за най-малките от 8 до 12 години се предлагат през летните месеци Юли и Август, а за деца от 13 до 18 години, по време на великденската и лятна ваканция. В курсовете може да се включи всеки независимо от нивото на знание на езика: в началото всеки ученик полагавходящ тест, с който се определя коя група ще е най-подходяща за него. В обучението се използват интерактивни методи, даващи възможност за развитие на всички езикови умения. Основната цел на обучението е детето да се научи да ползва езика във всекидневието. Базовият езиков курс е 20 учебни часа на седмица. Заниманията се провеждат в сутрешните часове от 9:00ч. до 12:30ч.

Свободно време и културна програма    

С топлия си климат, къси разстояния и богато културно наследство, Малта предлага разнообразни занимания за младежите в свободното им време, които ще изведат обучителния процес извън класната стая и ще помогнат на децата да се запознаят със свои връстници и най-вече – да общуват на езика: заниманията включват обиколки на исторически обекти, плажни игри и състезания, кино, дискотеки и много други. Всички дейности и културни екскурзии са ръководени от служители на училището и включват лицензирани екскурзоводи и транспорт.                    Примерна двуседмична програма ТУК

 

Настаняване      

Детските и младежки лагери предлагат на своите курсисти няколко варианта за нощувки и храна: пансиони, резиденциите на училищата, хотели или в англоезично семейство.

Кога?

– Групово пътуване с ЕЦ Оксиния: Пролетна ваканция/ за тиинейджъри или  юни –  август (Лятна ваканция)

– Индивидуално пътуване за деца навършили 16 години: Пролетна ваканция или от юли до август Лятна ваканция.

Пълна информация и цени на предлаганите пакети ще намерите ТУК.

Английски език с Оксиния в Малта. Подсигурете на Вашето дете една незабравима езикова ваканция. Ние работим с малки езикови училища, които ще осигурят на детето Ви уютна обстановка, индивидуално внимание, разнообразни програми според желанията Ви. Също така предлагаме и програми дете+родител/ и, съчетани с обучение и почивка. Обърнете се към нас, за да Ви предложим най-изгодните пакетни цени за Вашата езикова ваканция в Малта.

Свържете се с нас или направете онлайн регистрация за да можем да ви предложим най-удачните варианти за вашето пребиваване в Малта.